Eskişehirspor iddialı geliyor

Trabzonspor'un Pazar günkü rakibi Eskişehirspor iddialı geliyor.Trabzonspor'un ligdeki durumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirten Eskişehirspor başkanı Halil Ünal “ Biz her maça olduğu gibi Trabzon'a da kazanmak için gideceğiz. Sakatlar bizim için

Eskişehirspor iddialı geliyor

Trabzonspor'un Pazar günkü rakibi Eskişehirspor iddialı geliyor.

Trabzonspor'un ligdeki durumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirten Eskişehirspor başkanı Halil Ünal “ Biz her maça olduğu gibi Trabzon'a da kazanmak için gideceğiz. Sakatlar bizim için bahane olamaz. Kolay maç olmayacağını da biliyoruz Taraftarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz” dedi.

Bayramın 3. günü Karadeniz deplasmanında ligde sıkıntılar yaşayan Trabzonspor'a konuk olacak olan Kırmızı Şimşeklerde başkan Halil Ünal tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek “Bu hafta Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bayramın birinci günü Trabzon'a hareket edeceğiz, Cumartesi günü orada kamp yapıp Pazar günü maça çıkacağız. Trabzonspor'da bir deprem geçiriyor. Teknik direktörlerini gönderdiler, bazı futbolcular kadro dışı kaldı. Rakip takımın durumu bizi hiçbir şekilde ilgilendirmez. Biz Trabzon'a kesinlikle galibiyet için çıkacağız. Ankaragücü maçını Trabzon maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz. Kolay maç olmayacağını biliyoruz” dedi.

Ankaragücü karşısında çeşitli şanssızlıklar yaşadıklarını belirten başkan Ünal,”Mehmet Yılmaz maçın başında sakatlandı, Doğa kırmızı kart gördü, oyun düzenimiz bozuldu, bu nedenle galibiyete ulaşamadık. Ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin. Ankaragücü takımının bizim maça önemli miktarda prim verdiğini biliyoruz. Ankaragücü ve Ankaraspor iki takım birleşti ve bir takım oluşturdular. Alternatifi olan bir ekip, bizi maçta futbolcular kendilerini göstermek istediler ama biz bunları bahane olarak kabul etmiyoruz ”dedi.

Önemli eksiklerin bulunduğunu ama bunları hiçbir zaman bahane etmeyeceklerinin altını çizen Başkan Ünal,”Trabzon maçını yenip, 15. haftada sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçına moralli çıkacağız. Ligde geride kalan 13. haftada sadece 2 yenilgi aldık. Turkcell Süper Ligi'nde bugün elde edilen bu sonuç başarıdır. Fenerbahçe, Gençlerbirliği gibi kulüplerle birlikte ekonomisi en iyi olan kulüplerden bir tanesiyiz. Hiçbir şekilde para sıkıntımız bulunmuyor. Prim ödemelerinin tamamını yaptık. Maç başı ödemelerimizi yapıyoruz. Ödemeler zamanında yapılıyor. Ödemelerde sıkıntı var gibi söylentilere katılmıyorum. Oyun disiplininden sonuna kadar kopmayan bir ekip olduk. Bunu sonuna kadar devam ettireceğiz. Eskişehirspor'un ortaya koyduğu futbolu da beğeniyorum. Bu ligde tutunmak o kadar kolay değil” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler