Eskişehirli oyuncular TS golü erken buldu

Karşılaşma sonrası Eskişehirsporlu Necati, “ Çok erken gol yedik ve oyun kitlendi. Çok önemli bir puan kaybettik ve kaybettiğimiz için çok üzüldük. Sorunlar yaşadık ve istediğimiz gibi gitmedi. Son dört haftayı iyi oynayarak kapatacağız. Tribünden sürekli

Eskişehirli oyuncular TS golü erken buldu

Karşılaşma sonrası Eskişehirsporlu Necati, “ Çok erken gol yedik ve oyun kitlendi. Çok önemli bir puan kaybettik ve kaybettiğimiz için çok üzüldük. Sorunlar yaşadık ve istediğimiz gibi gitmedi. Son dört haftayı iyi oynayarak kapatacağız. Tribünden sürekli olarak protesto gördük buda bizi sahada çok etkiledi. Taraftar haklıdır biz bir türlü istediğimiz olmadı. Bizde üzgünüz onlar gibi.”dedi.

 

Çok erken gol yedik 

Özgür, “Necati’nin söylediği gibi erken bir gol yedik. Son haftalarda büyük takımlar ile oynuyoruz. Pozisyon yakalıyoruz ama sonuca çeviremiyoruz. Buda bizi etkiliyor. Çok özlü top oynuyoruz ama üstümüzde çok büyük bir şansızlık var ama olmadı.”şeklinde konuştu

 

Trabzon’u tebrik ederim 

Causic, “ Trabzonspor’a karşı istediğimiz gibi oynayamadık. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Çok erken gol buldular ve yendiler tebrik ederim.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor