Eskişehir'i vuracak tim belirlendi

Şenol Güneş, forvette yine Emre-Janko ikilisini oynatacak, Olcan Adın da bu maçta 11'de olacakBiR GOL, BiR ASiSTLE OYNAMIŞTI Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, son oynanan Orduspor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Emre Güral ve Marc Janko ikilisi

Eskişehir'i vuracak tim belirlendi

Şenol Güneş, forvette yine Emre-Janko ikilisini oynatacak, Olcan Adın da bu maçta 11'de olacak

BiR GOL, BiR ASiSTLE OYNAMIŞTI
 
Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, son oynanan Orduspor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Emre Güral ve Marc Janko ikilisini Eskişehirspor karşısında da birlikte oynatmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam, Orduspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna girip bir gol, bir asistle mücadeleyi bitiren Olcan Adın'ı da iki hafta sonra 11'de görevlendirecek.
 
ADRiAN FORMAYI GERi ALIYOR
 
Bu sezon forma giydiği iki maçta üç gol atıp Şenol Güneş'in gözüne giren Adrian Mierzejewski ise bir maçlık aradan sonra takıma dönüyor. Geçen hafta hastalığı nedeniyle görev almayan Polonyalı, Sapara'nın yerine görev yapacak. Orta sahada Adrian ile birlikte Zokora, Colman ve Soner'in görev yapması bekleniyor. 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler