Eskişehir son dakikada: 3-2

Ligin dibinden kurtulmak isteyen Ankaragücü ile üst sıralara yükselmek isteyen Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede adeta bir gol düellosu şeklinde geçti.Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Eskişehirspor kendi evinde Ankaragücü'nü

Eskişehir son dakikada: 3-2

Ligin dibinden kurtulmak isteyen Ankaragücü ile üst sıralara yükselmek isteyen Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede adeta bir gol düellosu şeklinde geçti.

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Eskişehirspor kendi evinde Ankaragücü'nü son dakikada devirdi.3-2

Karşılaşmanın ilk yarısında Eskişehirspor etkili oyunu ile dikkat çekerken ev sahibi ekip 28. dakikada Dede'nin ortasında Kamara'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Mücadelenin 44. dakikasında ise Kamara'nın şutu direkten dönerken bu topu kalesinden uzaklaştırman isteyen Özgür Çek kendi filelerini havalandırdı ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Eskişehirspor lehine sona erdi.

İkinci yarı ise bir anlamda ilk yarının tersi oldu. İlk yarıda Eskişehirspor'un baskılı oyununun aksine ikinci yarıya daha iyi futbol oynayarak başlayan Ankaragücü 72. dakikada Atilla ve 75. dakikada Ergin'in attığı gollerle skora denge getirdi.

Mücadelenin bu skor ile sona ermesi beklenirken Dede'nin kullandığı korner atışının ardından karombolde seken topu Diego tamamladı ve karşılaşma ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından Eskişehirspor puanını 19'a çıkartırken konuk ekip Ankaragücü ise 4 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor