Eski yönetici Trabzonspor'u neden icraya verdi?

Sadri Şener yönetiminin İstanbul kanadı yöneticilerinden olan iş adamı Temel Soyyiğit, Trabzonspor’dan alacakları için mahkemeye gitmelerinin nedenini anlattı. Soyyiğit, görevde oldukları dönemde kulübün ihtiyaçları için 400 bin doların üzerinde bir sıcak

Eski yönetici Trabzonspor'u neden icraya verdi?

Sadri Şener yönetiminin İstanbul kanadı yöneticilerinden olan iş adamı Temel Soyyiğit, Trabzonspor’dan alacakları için mahkemeye gitmelerinin nedenini anlattı. Soyyiğit, görevde oldukları dönemde kulübün ihtiyaçları için 400 bin doların üzerinde bir sıcak para ihtiyacı olduğunu, bunu da o dönem kendilerinin hallettiğini belirtirken, “2013 yılının ilk ayında ise Sadri bey ve Nevzat bey alacağımıza karşılık uzun vadeli çek vermeyi uygun gördüler. Biz de sorun çıkarmadık” diye konuştu.

GİRİŞİMLER SONUÇSUZ KALINCA…
Soyyiğit, geçtiğimiz günlerde çekin ödenme zamanı gelmesine rağmen mevcut yönetimin herhangi bir girişimde bulunmadığını da belirtirken, “Birkaç kez yetkililere ulaşmaya çalıştık ama muhatap bulup sorunu çözemedik. İyi niyetli girişimlerimiz sonuçsuz kaldı. Şirket olarak yaptığımız bu ödeme için de şirket avukatlarımız devreye girmek zorunda kaldı. Onlar da konuşarak işi çözme eylemlerinde başarısız oldular ve bugünkü tabloya gelmek için bizi mecbur bıraktılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor