Eski TS'linin umudu sürüyor

Çaykur Rizesporlu futbolcu Sercan Kaya, rakiplerinin umutlarını bitirmek ve Süper Lig'e yükselmek için Ankaragücü maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.    Kaya, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, ligin bitimine üç maç kaldığını, matematiksel o

Eski TS'linin umudu sürüyor

Çaykur Rizesporlu futbolcu Sercan Kaya, rakiplerinin umutlarını bitirmek ve Süper Lig'e yükselmek için Ankaragücü maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.    

Kaya, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, ligin bitimine üç maç kaldığını, matematiksel olarak garantileyemeseler de önemli bir avantaja sahip olduklarını belirtti. 
     
Ligde rakiplerinin az da olsa umutlarının devam ettiğini ifade eden Kaya, "Puan olarak garantilemediğimiz müddetçe rakiplerimizin umutları devam edecek. Bu nedenle çok zor bir hafta, en yakın takipçimiz Manisaspor, Torku Konyaspor deplasmanında mücadele edecek. Biz de kendi sahamızda Ankaragücü'nü ağırlayacağız. Rakiplerimizin umutlarını bitirmek ve Süper Lig'e yükselmek için Ankaragücü maçını kazanmak zorundayız. İnşallah işler istediğimiz gibi gider" dedi. 
     
Kaya, Ankaragücü'nün ligde taktiri hak eden işler yaptığını vurgulayarak, şunları kaydetti: 
   
"Biz de ligin ikinci yarısında iyi işler yaptık. Ankaragücü'ne çok büyük saygı duyuyoruz ama çıkıp işimizi yapıp, kazanmak zorundayız. Ankaragücü maçı, diğer maçlara göre çok daha zor olacak. Kümede kalma umutları olması, işin zorluk derecesini artırıyor. Bu maça büyük umutla bakıyorlar. Sezonun bizim için en zor maçı olacak. Arkadaşlarımızla bunu sürekli konuşuyoruz. Çok dikkatli olmak zorundayız, bunu biliyoruz." 
     
Yeşil-mavili ekip, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü. Depetris, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor