2017’de Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye gelebilmek için kadro dışı kalmayı göze alan ve 6 ay futbol oynamayan Ekici, sarı-lacivertlilerle 3 yıllık sözleşme yapmıştı.
Sakatlıkların bir türlü peşini bırakmadığı tecrübeli futbolcu ile Fenerbahçe'nin yeni sözleşme yapmayacağı bildirildi.
Antalyaspor ve Sivasspor'un istediği, Galatasaray'ın da radarına giren 30 yaşındaki oyuncunun, yeni yol haritasını çizdiği ve rotayı doğduğu ve futbola başladığı yer olan Almanya’ya çevirdiği belirtildi.
Kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan yıldız futbolcuya buradan gelen tek teklifin ise Almanya 2. Ligi’nde mücadele eden Hannover 96’dan geldiği belirtildi.
Ekici’nin menajeri aracılığıyla Almanya’da kulüp arayışlarını sürdürdüğü gelen haberler arasında yer alıyor.
Tüm Yorumlar (12)
KALYONCU
5 yıl önceBeter olsun karaktersiz herif
Ys61
5 yıl önceBeter ol InsAllah novakta ayni duruma duser
K.Atamer
5 yıl önceFutbolu ve karakteri seviyesini belirlemiş.Biz fazla şımarırmışız hepsi.Ne demişler,"herkes bir gün mutlaka aslına. döner"
ahme61
5 yıl önceEkici Trabzonspor da el üstündeydi,hak etti beter olsun
Ts61
5 yıl önceSadece bir ismi olan kulübe gude bilmeknicin hayatini maf ettin ts de bir yildizdin simdinise ismin bile duyulmiycak. Malesef novak ta ayni duruma düşecek. Herzaman demisimdir trabzinsoor yildiz cikartir fener ile gs yildizini kaydirir. Yolun acik olsun bed dua etmiycem bana ve bize yakismaz
Görünen köy.
5 yıl önceBizde yeniydi ama fenerde eskidi!
Ahmet
5 yıl önceAynı durum NOvak ın başına
Giresunlu
5 yıl önceKinamayin arkadaşlar bosverin insan kınadığını yaşamadan ölmemiş !
COVANNİ
5 yıl önceO BİR ÇÖP TENEKESİ.
61
5 yıl öncenıye eskı ts lı oluyor eskı fenerlı deyın fener dıye cırpın sındı yok olursun ettıgını buldun ekıcı
Kadir emir
5 yıl önceBoş verin herkes hak ettiğini yaşar.
Ali
5 yıl önceKupa maçında bize gol atmak için elinden geleni yaptı hırsına kurban gitti bence ders olarak okullarda örnek gösterilmeli ????