Eski Trabzonspor'lu Ordu'da

  Bugün İstanbul’a gelen Şamil Cinaz, 3 yıllık imzayı Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ile birlikte attı. İmza sırasında üzerinde ‘3 puan’ anlamına gelen İspanyolca ‘Tres Puntos’ yazılı mor beyaz tişört giyen Şamil Cinaz, Orduspor’a gelmekten dolayı

Eski Trabzonspor'lu Ordu'da

 

 

Bugün İstanbul’a gelen Şamil Cinaz, 3 yıllık imzayı Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ile birlikte attı. İmza sırasında üzerinde ‘3 puan’ anlamına gelen İspanyolca ‘Tres Puntos’ yazılı mor beyaz tişört giyen Şamil Cinaz, Orduspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Şamil Cinaz, “Bir daha söylemem gerekirse, Orduspor'a en iyi şekilde hizmet edeceğim. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile görüşmemde Avrupa hedefleri beni etkiledi. Hedefi olan bir takımda oynamak her oyuncu gibi benim içinde büyük bir tecrübe olacak. Taraftarımız bu yıl çok daha iyi bir Orduspor sahalarda görecek” dedi. Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ise, “Şamil Cinaz’ın transferinin Orduspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

ordu.jpg

FERHAT ÇÖKMÜŞ İMZALADI

Öte yandan Orduspor, geçen yıl Manisaspor’da oynayan sağ bek Ferhat Çökmüş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 27 yaşında, 1.80 boya sahip olan Ferhat Çökmüş, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ile birlikte düzenlenen imza töreninde kendisini 2 yıllığına mor beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Orduspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ferhat Çökmüş, "Her zaman hedefleri olan bir takımda oynamak bir futbolcu için önemlidir. Ben futbol ile yatıp futbol ile kalkan birisi olarak Orduspor'un hedefleri beni etkiledi. Başkan Nedim Türkmen'in hedefleri ve Teknik Direktör Hector Cuper'in olması Orduspor'u tercihimde önemli bir etkendir. Orduspor'da iyi karşılaşmalar çıkartacağımıza eminim. En iyi şekilde oynayarak hedeflerimize katkı sağlayacağım" dedi.

ordu1.20120629154019.jpg

 

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Ferhat Çökmüş’ü takıma kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Hedefimize katkı sağlayabilecek oyuncuları araştırarak alıyoruz. Acele etmeden kararlı transferler gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde transferlerimiz sürecek. Teknik direktörümüz Hector Cuper'in transfer listesine göre transferlerimiz devam edecek” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor