Eski Trabzonlunun yeni takımı

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, ligin ilk yarısında Trabzonspor'da forma giyen Barış Ataş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.Adanaspor Kulüp başkanı Bayram Akgül ile bir araya gelen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, uzun süredir devam eden görüşmeleri

Eski Trabzonlunun yeni takımı

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, ligin ilk yarısında Trabzonspor'da forma giyen Barış Ataş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adanaspor Kulüp başkanı Bayram Akgül ile bir araya gelen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, uzun süredir devam eden görüşmelerin ardından kendisini turuncu beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 
Sezon sonunda şampiyonluk mutluluğu yaşamak istediğini belirten Ataş, "Başkan Bayram Akgül ve teknik direktör Levent Eriş'e teşekkür ediyorum. İkinci yarı zor maçlar bizi bekliyor. Vakit geçirmeden çalışmalara başlayacağız. Rakip ayrımı yapmadan sahaya her maçımızı kazanmak için çıkmalıyız. Taraftarlarımızda bizi bu önemli yolda yalnız bırakmamalılar. Hepimiz kenetlenmeliyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor