Eski Trabzonlu'nun golü yetmedi!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor deplasmanına konuk oldu.Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, iki kez geriden gelerek 4-2 kazandı ve haftayı lider kapatmayı başardı.Karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti

Eski Trabzonlu'nun golü yetmedi!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor deplasmanına konuk oldu.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, iki kez geriden gelerek 4-2 kazandı ve haftayı lider kapatmayı başardı.

Karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Fernandes, 51. dakikada Gökhan Töre, 65. dakikada Escude ve 88. dakikada Hugo Almeida kaydetti. Erciyesspor'un 11. dakikada Vleminckx ve 41. dakikada eski Trabzonsporlu Yasin'in golleri ise galibiyet için yeterli olmadı.

Siyah beyazlılar, iki kez geriye düştüğü karşılaşmada önemli bir performans ortaya koyarak uzun bir aradan sonra lider olarak bir haftayı kapatmayı başardı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 6 puana yükselirken Kayseri Erciyesspor 1 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor