Eski G.Saraylı'dan şike itirafı

 2006 Dünya Kupası’nda Gana Milli Takımı’nın kalesini koruyan 34 yaşındaki Richard Kingson, eşiyle ilgili çıkan kötü haberlere yönelik verdiği yanıtta onun kendisini şike yapmaktan alıkoyduğunu söyleyerek savundu. 2006 Dünya Kupası’nda Çek Cumhuriyeti’yle

Eski G.Saraylı'dan şike itirafı

 

2006 Dünya Kupası’nda Gana Milli Takımı’nın kalesini koruyan 34 yaşındaki Richard Kingson, eşiyle ilgili çıkan kötü haberlere yönelik verdiği yanıtta onun kendisini şike yapmaktan alıkoyduğunu söyleyerek savundu.

 

2006 Dünya Kupası’nda Çek Cumhuriyeti’yle oynayacakları maç öncesinde bir Ganalı'nın kendisini mağlubiyet karşılığı 300 bin dolar teklif eden bir gruba yönlendirdiğini söyleyen Kingson, “O dönem kafam karışıktı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu eşime danıştığımda bana beni para için sevmediğini ve teklifi reddetmem gerektiğini söyledi” dedi.

 

Eşini sevdiğini ve onun karakteriyle ilgili çıkan kötü haberleri kaale almadığını söyleyen Kingson’ın bu itirafı Gana gündemine bomba gibi düştü.

 

Gana, Kingson’a şike teklif edilen mücadeleyi 2-0 kazanmıştı. Gruptan çıkan Gana, son 16 turu maçında Brezilya’ya 3-0’la boyun eğerek turnuvaya veda etmişti.

 

Kariyerinin büyük bölümünü Türkiye’de geçiren Kingson, Galatasaray, Sakaryaspor, Göztepe, Antalyaspor, Elazığspor ve Ankaraspor’un formasını terletmişti. Türk vatandaşlığı da bulunan Kingson, Faruk Gürsoy adını almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor