Eski futbolcunun cesedi denizden çıktı!

Denizden ilk çıkarılan cesedin bir dönem Gölcükspor'da oynayan Mehmet Gezer'e ait olduğu belirlendi.İkinci cesedin üzerinde ise haciz belgesi ve kredi kartları çıktı. İlk olarak Fatih Balat'ta tekne barınağını görevlileri, saat 10:00 sıralarında denizde b

Eski futbolcunun cesedi denizden çıktı!

Denizden ilk çıkarılan cesedin bir dönem Gölcükspor'da oynayan Mehmet Gezer'e ait olduğu belirlendi.

İkinci cesedin üzerinde ise haciz belgesi ve kredi kartları çıktı.
 
İlk olarak Fatih Balat'ta tekne barınağını görevlileri, saat 10:00 sıralarında denizde bir erkeğe ait cesedi farketti. Bunun üzerine durum ‘155 polis imdat’ hattına bildirildi. Daha sonra olay yerine gelen deniz polisi, cesedi denizden karaya çıkardı.
 
Cesedin 54 yaşındaki Mehmet Gezer’e ait olduğu öğrenildi. Bir görgü tanığı, “Teknelerin arasında denizde cesedi görünce hemen polise haber verdim. Polis ekipleri gelip cesedi çıkardı. Başının arka kısmında yaralar vardı. Uzun süredir denizdeymiş " dedi. 
 
“AİLESİYLE SORUNLARI VARDI"
 
Bir dönem Gölcükspor'da top oynadığı belirtilen Gezer'in ölüm haberini alan arkadaşları, olay yerine geldi. Gezer’in ailesiyle bazı problemlerin olduğunu söyleyen İsmail Umurlu, “Yaklaşık 10 gündür kayıptı. Kimse haber alamıyordu. Gören olur diye bazı teknelere ve duvarlara fotoğrafını yapıştırmıştık" dedi. Polis ekipleri, Gezer'in cesedini denizden çıkardı. Gezer’in intihar etmiş olabileceği belirtiliyor
 
BİR CESET DE ÇATLADIKAPI’DA ÇIKARILDI
 
Aynı saatlerde Fatih Çatladıkapı’da da denizde bir kişinin cesedi bulundu. Balıkçıların gördüğü ceset denizden karaya alındı ve durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis, cesedin üzerini mavi bir branda ile kapattı. Ramazan Köse’ye ait olduğu öğrenilen cesedin üzerinden haciz belgesi ve kredi kartlarının çıktığı öğrenildi. İki ceset de incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor