Eski Beşiktaşlı'ya ömür boyu men

Hollanda Futbol Federasyonu (KNVB) Beşiktaş’ın da eski futbolcusu olan Fatih Sonkaya’yı (30) ömür boyu yeşil sahalardan men etti.Federasyon, Sonkaya’yı 3 Mart’ta Karkrade kentinde Rood Wit-Keelkampers 2 takımları arasında oynanan salon futbolu müsabakasın

Eski Beşiktaşlı'ya ömür boyu men

Hollanda Futbol Federasyonu (KNVB) Beşiktaş’ın da eski futbolcusu olan Fatih Sonkaya’yı (30) ömür boyu yeşil sahalardan men etti.

Federasyon, Sonkaya’yı 3 Mart’ta Karkrade kentinde Rood Wit-Keelkampers 2 takımları arasında oynanan salon futbolu müsabakasından sonra çıkan olaylara karıştığı nedeniyle cezalandırıldığını duyurdu.

FC Porto, Academica Coimbra ve Hollanda’nın Roda JC ile VVV Venlo kulüplerinde de oynayan eski futbolcu Fatih Sonkaya, takım arkadaşlarından iki kişiyle birlikte söz konusu salon futbol müsabakasından sonra çıkan olaylar sırasında hakemi ve rakip takımın oyuncularından bazılarını tartaklamaktan hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor