Eski Başkan Kulüp Bastı

TFF 3. Lig takımlarından Ünyespor'un eski başkanı Ahmet Tahmazoğlu'nun, dün gece yanındaki kişilerle birlikte kulübü bastığı iddia edildi.Eski Ünyespor Başkanı Ahmet Tahmazoğlu'nun baskında Ünyespor Teknik Direktörü Mehmet Demirtaş'ı aradığı, bulamayınca

Eski Başkan Kulüp Bastı

TFF 3. Lig takımlarından Ünyespor'un eski başkanı Ahmet Tahmazoğlu'nun, dün gece yanındaki kişilerle birlikte kulübü bastığı iddia edildi.

Eski Ünyespor Başkanı Ahmet Tahmazoğlu'nun baskında Ünyespor Teknik Direktörü Mehmet Demirtaş'ı aradığı, bulamayınca da jandarma gelmeden kulüpten ayrıldığı belirtildi. Baskın sırasında Kaleci Antrenörü Mehmet Bahtiyar, "Teknik direktör tesiste kalmıyor, otelde kalıyor" lafı üzerine Tahmazoğlu ve beraberindekilerin otele yöneldikleri ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ünyespor Kulübü Başkanı Murat Sözkesen, böyle bir olayın yaşanmasının kendilerini şoke ettiğini söyledi. Sözkesen, "Biz zaten zor bela bir yönetim yaptık ve bir takım oluşturduk. Bu dönemde böyle bir olayın yaşanması beni kara kara düşündürüyor. Ünyespor Kulübü şahısların malı değil, Ünye halkının malıdır. Zannediyorum alkollüymüş. Bence şu anda yaptığı harekete üzülür" dedi.

Bir haftadır takım oluşturduklarını, daha doğru dürüst çalışamadıklarını anlatan Sözkesen, "Futbolcuların morali çok bozuk. Hocamız burada. Kaymakamlık ve savcılık tarafından bir güvence verilmezse işimiz zor olur. Eski başkanımız biraz duygusal bir insan. Hocamız bizi bırakıp giderse, ağır bir karar alabiliriz. Olaylar böyle devam ederse bu işi devam ettirmenin bir anlamı yok. Kulübün anahtarını belediyeye verebiliriz. Futbolcular dün gece hiç uyumadılar, ruh halleri çok bozuk" diye konuştu.
"Gece bir katliamdan ramak kala dönüldü" diyen Ünyespor Teknik Direktörü Mehmet Demirtaş ise, olay anını şöyle anlattı:

"Bir adam teknik direktörü vurmak için silahını çekebiliyor. Dünyanın neresinde böyle bir şey var. Allah'tan paniğe kapılmadık. Sağ olsun kaleci antrenörüm Mehmet'in büyük zekası ile olayı bertaraf ettik. Kaleci antrenörü, 'Teknik direktör tesiste kalmıyor, otelde kalıyor' lafı ile beraber bir anda otele yöneldiler. 26 tane futbolcu var. Burası tenha bir yer. İşimiz çok kötüydü. 3 araba jandarma geldi.

Şikayetçiyim, davamdan vazgeçmeyeceğim. Ben Ahmet Bey'in ne zaman içki içip ne zaman ne yapacağını bilemem. Benim burada hayatım söz konusu. Ben Ünyespor'u çok seviyorum. Geçen yıl Ünyespor'un küme düşmesini hala kendime yediremiyorum. Bu takımı yeniden layık olduğu göreve getirmek için iş başına geldim. Bu olay ilk değil. Ünye'ye geldiğim ikinci gün tehdit telefonları almaya başladım.

Geçen yıl Ünye'ye geldim. O zamandan bu zamana futbol tarafını hallettim, ama futbolsuz tarafını bir türlü halledemedik, olmadı. Ben de son 4 maçta ayrılmak zorunda kalmıştım. Ben geçen yıl Ünye'den kaçmadım. Buradan nasıl gittiğimi arkadaşlarım çok iyi biliyor. Bu şartlardan sonra sağlıklı çalışabileceğimi düşünemiyorum. Cumartesi gününe kadar takımımın başındayım. Cumartesi gününden sonra bir izin süreci var. Bu süreçte oturup enine boyuna düşüneceğim.

Mehmet Demirtaş ile bir sorunun varsa gelirsin ben İstanbul'dayım, adresim belli. Ünyespor benim evim. Benim evimi ne hakla basarsın. Bu olaylar yüzünden futbolcu getiremiyoruz. Bir ara camdan atlamayı düşündüm ama gecenin bir yarısında nereye atlayayım."

Eski Kulüp Başkanı Ahmet Tahmazoğlu da, Teknik Direktör Mehmet Demirtaş'ın geçen sezon ligin bitimine 3 maç kala kendilerini bırakıp gittiğini kaydederek, "Bu yüzden takım küme düştü. Kendisiyle konuşmak için gittim. Alkollüydüm. Olaydan dolayı üzgünüm" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Tahmazoğlu'nun bugün jandarmaya ifade verdiği ve barışmak istediğini söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor