Es-es Batuhan'sız uçtu

Eskişehirspor, Saint Johnstone takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ikinci karşılaşması için özel uçakla İskoçya'ya gitti. Eskişehirspor kendi sahasında oynadığı ilk maçta rakibi Saint Johnston'yi 2-0 yenerek tur için büyük avantaj sağla

Es-es Batuhan'sız uçtu

Eskişehirspor, Saint Johnstone takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ikinci karşılaşması için özel uçakla İskoçya'ya gitti. 


Eskişehirspor kendi sahasında oynadığı ilk maçta rakibi Saint Johnston'yi 2-0 yenerek tur için büyük avantaj sağladı. Yarın akşam İskoçya'da Saint Johnstone ile mücadele edecek olan kafile Anadolu Üniversitesi Sivil Havaalanı'na geldi. Kulüp Başkanı Halil Ünal burada yaptığı açıklamada,Eskişehirsporun ilk maçta elde ettiği 2-0'lık avantajla İskoçya'ya gideceklerini belirterek, "37 yıldır bir UEFA özlemi, Avrupa özlemi var. Geçen sezon tribünlerimiz 'Avrupa Aşkına' diye yıkıldı.

 

Avrupa'yı çok arzu ettik. Rabbim bir şekilde nasip etti. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve bunu başaracağımıza inanıyorum.İnşallah tur atlayan taraf olacağız. Bundan sonra da Marsilya'yı misafir edeceğiz" diye konuştu.



"BATUHAN'IN KADRODA YER ALMAMASI HOCAMIZIN TERCİHİ"


Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Batuhan ile ilgili tartışmalara açıklık getirdi. Batuhan'ın kadroya alınmamasının teknik direktör Ersun Yanal'ın tercihi olduğunu belirten Tüzün, "Bizim Batuhan'a 'antrenmana gelme' ya da 'kadro dışısın' diye bir söylemimiz olmadı. Belirtildiği gibi bir tartışma olmamıştır.Kadroda yer almaması teknik direktörümüzün tercihidir. Ama Batuhan bizim futbolcumuzdur" şeklinde konuştu.


Uçakta, futbolcuların yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, kulüp başkanı Halil Ünal, kulüp yöneticileri ile birlikte Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir eski Valisi Kadir Çalışıcı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor