Erzik: Fener başkanı şuan nerede?

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Viyana'da çarpıcı sözler sarfetti.UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Viyana'da çarpıcı sözler sarfetti. Erzik, şike iddialarıyla hakkında, "F.Bahçe hakkında Türk basını yanlış bir yönlendirme içinde. Şu an için F.Bahçe'nin durumu bell

Erzik: Fener başkanı şuan nerede?

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Viyana'da çarpıcı sözler sarfetti.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Viyana'da çarpıcı sözler sarfetti. Erzik, şike iddialarıyla hakkında, "F.Bahçe hakkında Türk basını yanlış bir yönlendirme içinde. Şu an için F.Bahçe'nin durumu belli. Öncelikle şu düşünülmeli; F.Bahçe Başkanı şu an nerede?" ifadesini kullandı.

CAS'DAN SONUÇ ÇIKMAZ
Fenerbahçe'nin CAS davası hakkında da konuşan Erzik, bu davadan da bir sonuç çıkmayacağını ifade ederek, "Louis Dupont, teklifi yüksek bir ücret karşılığında kabul etmiş. Bu dava sonrasında CAS'ın ceza vermesi gibi bir durum da söz konusu değil" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor