Ertürk CHP Trabzon'a aday oldu

Ertürk, CHP Trabzon İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.  Ertürk, hukuğun ve adaletin ayaklar altında olduğunu belirterek, “Türkiye'de insanlarımızın yüzde 67'si hukuk’a güvenmiyorlar. Bu tablo çok acı” dedi. “Bu gün

Ertürk CHP Trabzon'a aday oldu

Ertürk, CHP Trabzon İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

 

Ertürk, hukuğun ve adaletin ayaklar altında olduğunu belirterek, “Türkiye'de insanlarımızın yüzde 67'si hukuk’a güvenmiyorlar. Bu tablo çok acı” dedi.

 

“Bu gün kanımızı döken teröristler dışarıda hür gezmektedir.

 

Şu anda bir anayasa yazılmaktadır. Bu federasyon anayasası, ülkeyi bölme anayasası, ülkenin dibine dinamit koyan bir anayasadır” diyen Ertürk, “Trabzon ülkeye yön veren bir şehirdir. Bundan önce çalışan arkadaşlarda önemli hizmetler vermişlerdir. 

 

Onları kötülemiyorum. Ben bayrağı daha yukarılara taşımak için bu göreve talip oldum. Trabzonlu olup olmamam ithal aday olmam gibi eleştiriyorlar. Ben hem anadan hem babadan Trabzonluyum.

 

Ben Ruşenoğlu Şevki Ertürk'ün torunu olarak Şeref Madalyalı bir Trabzon evladıyım. Benim ailemin kökleri bu ülkenin kurulması için büyük mücadeleler veren şerefli bir geçmişe dayanır.

450.20120511161550.jpg

Deniz Harp Okulu'ndan istifa eder etmez siyasete atıldım, siyasi tecrübemin yetersiz olduğu kanısında değilim. 2 yıldır siyasetteyim. 

Bu ülkeye, bu bölgeye bu şehre Ak Parti iktidarının yaptığı yanlışları anlatmak, gerileyen oy potansiyelini yükseltmek için aday oldum” ifadelerini kullandı. 

 

BU ÜLKEDE SEÇİM ŞİKESİ YAPILMIŞTIR

“Biz Trabzonlular olarak şikeden şikayetçiyiz” diyen emekli paşa Türker Ertürk, “Türkiye'de seçim şikesi yapılmış. Trabzonspor’un hakkı yendi. Şikeye hayır diyenler seçimdeki şikeye neden hayır demedi. Bu seçimde şike vardır. Bu ipliği pazara çıkaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler