Ersen'in İspanya Heyecanı

İspanya La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer olan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ersen Martin, La Liga'da forma giyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.Transferiyle ilgili olarak, açıklamalarda bulunan Ersen Martin, Recreativo Huelva

Ersen'in İspanya Heyecanı

İspanya La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer olan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ersen Martin, La Liga'da forma giyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Transferiyle ilgili olarak, açıklamalarda bulunan Ersen Martin, Recreativo Huelva'ya kendi isteğiyle gittiğini ifade etti. İspanyol kulübün geçen sezondan beri kendisini takip ettiğini belirten golcü futbolcu, "Benim için La Liga'da oynamak çok güzel olacak. İspanya'ya kendi isteğimle gidiyorum. Trabzon'da çok mutluydum. En azından bonservis bedeli bırakarak kulübümden ayrılıyorum.

Trabzonspor'da çok mutluydum ve oradan hiçbir problemim olmadan ayrılıyorum. Her futbolcunun oynamak istediği gibi La Liga'da oynamak çok güzel bir şey. 28 yaşındayım ve futbolda son senelerimi yaşıyorum. Onun için bu teklifi direkt kabul ettim. Çarşamba günü imza atmak için İspanyaya gideceğim" dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler