Ersen Transferinde Şok

Trabzonspor, Bolu'da bir haftalığına kampa girdi. Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, milli maç nedeniyle hafta sonu ligde maç yapılmayacağını belirterek, ''İnter Toto müsabakaları nedeniyle planladığımız hazırlık dönemini uygulayamadığımız için

Ersen Transferinde Şok

Trabzonspor, Bolu'da bir haftalığına kampa girdi. Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, milli maç nedeniyle hafta sonu ligde maç yapılmayacağını belirterek, ''İnter Toto müsabakaları nedeniyle planladığımız hazırlık dönemini uygulayamadığımız için bir boşluk oluştu. Hocamızın talebiyle bu arada bir haftalık süreyi Bolu Koru Otel'de kamp yaparak geçirmeyi planladık. Bugün kampımız başladı. Milli takıma giden oyuncularla takımda bulunan genç oyuncularımıza izin verdik. Akşam antrenmanını 20 kişilik bir oyuncu kadrosu ile yapacağız'' dedi.

Çuvalcıoğlu, transferin son günü olduğunu belirterek, ''Bugün mesai saati bitiminde transfer sona erecek. Başkanımız ve yönetim kurulu İstanbul'da transfer konusunda bazı çalışmalar yapmakta. Bu akşam itibariyle takıma bir oyuncu katabiliriz. Bunun dışında farklı bir şey yok'' diye konuştu.

''Transfer çalışmalarını başkanımız yürütmekte'' diyen Çuvalcıoğlu, İspanya Futbol Ligi La Liga ekibi Recreativo Huelva takımına transfer olması gündemde olan Ersen Martin ile ilgili de şu bilgiyi verdi: ''Transferlerle ilgili çalışmalar akşam saatlerinde belli olur. Ersen Martin'in transferi de bugün sonuçlanacak. Kulüple gerekli görüşmeleri, yazışmaları yaptık ve protokolleri hazırladık. Bu protokollere bağlı kalındığı taktirde akşam saatlerinde bu transfer gerçekleşecek. Ersen'in transferi şu anda bitmiş değil.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor