Ersen Martin'e Cep Yasağı

Trabzonsporlu Ersen Martin, Recreativo Huelva'ya transferi gerçekleşmediği için çok üzgün olduğunu söylerken, İspanyol Marca gazetesi, bordo mavili yöneticilerin golcü futbolcuya cep telefonu yasağı getirdiğini iddia etti.Marca'ya demeç veren Ersen, "Huel

Ersen Martin'e Cep Yasağı

Trabzonsporlu Ersen Martin, Recreativo Huelva'ya transferi gerçekleşmediği için çok üzgün olduğunu söylerken, İspanyol Marca gazetesi, bordo mavili yöneticilerin golcü futbolcuya cep telefonu yasağı getirdiğini iddia etti.

Marca'ya demeç veren Ersen, "Huelva'ya transferim gerçekleşmediği için üzgünüm. İspanya Ligi'ni dünyanın en iyi ligi olarak görüyorum. Moral olarak kendimi çok kötü hissediyorum, hayalim İspanya'da oynamak" dedi.


Bu arada Marca gazetesi, "Trabzonspor, Martin'i kaçırdı" başlığıyla verdiği haberde, bordo mavili yöneticilerin, Recreativo'nun etkisi altında kalmaması için Ersen Martin'in cep telefonuyla konuşmasına izin vermediğini yazdı. Golcü futbolcunun hiçbir şekilde Türkiye dışına çıkmasına izin verilmediği ve Trabzonsporlu yöneticiler tarafından "baskı" yapıldığı ileri sürülen haberde, bordo mavililerin Ersen'in ocak ayına kadar takımda kalmasını sağlamaya çalıştığı yazıldı.

Öte yandan, TrabzonsporMenajeri Necmi Perekli, Marca gazetesinin iddiası ile ilgili sorulara cevap vermezken, Ersen'in, sağ ayağındaki kas yırtığı nedeniyle en az 2 hafta antrenmanlara çıkamayacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor