Erol Tuna sessizliğini bozuyor

Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajın ardından Trabzonspor Kulübü tarafından kınanan Eski Asbaşkan Erol Tuna açıklama yapacak.Hürriyet Gazetesin'e verdiği röportajın ardından haber61 spor servisine konuşan Tuna, Trabzonspor Yönetimi'nin basına yansıyan

Erol Tuna sessizliğini bozuyor

Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajın ardından Trabzonspor Kulübü tarafından kınanan Eski Asbaşkan Erol Tuna açıklama yapacak.

Hürriyet Gazetesin'e verdiği röportajın ardından haber61 spor servisine konuşan Tuna, Trabzonspor Yönetimi'nin basına yansıyan ifadelerin içeriğini kendisine sormadan resmi internet sitelerinden yaptığı kınama yazısına da kırgın ve üzgün.

Erol Tuna Röportajın ardından açıklama yapmadığını, Trabzonspor'un çok önemli bir kupa maçı olduğunu söyleyerek "Kupa bizim için çok önemli, Avrupa'ya çıkışımız için tek yol. Bu önemli maç öncesi susmayı tercih etmiştim. Ama gördüm ki benim gösterdiğim hassasiyeti göstermeden resmi internet sitelerinden beni kınayanlar var, bende açıklamamı yapmaya karar verdim. Yazılı açıklamam sizlere en kısa sürede ulaşacak " dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler