Erman Toroğlu kendini tokatladı

Erman Toroğlu, canlı yayında kendini tokatladı. Etik Kurulu'nun tartışmalı şike açıklaması üzerine "Türk futbolundan bir cacık olmaz" mesajı vermek için canlı yayında yoğurt ve salatalıkla cacık yapan Toroğlu yine ilginç bir şova imza attı. KENDİNİ TOKATL

Erman Toroğlu kendini tokatladı

Erman Toroğlu, canlı yayında kendini tokatladı.

 

Etik Kurulu'nun tartışmalı şike açıklaması üzerine "Türk futbolundan bir cacık olmaz" mesajı vermek için canlı yayında yoğurt ve salatalıkla cacık yapan Toroğlu yine ilginç bir şova imza attı.

 

KENDİNİ TOKATLADI

 

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, dün gece yarısından sonra PFDK tarafından açıklanan şike kararlarıyla ilgili konuşurken kendini tokatladı. Toroğlu, PFDK'nın şike kararını gece yarısı öğrendiğinde kendisini tokatladığını söyledi. Yaşadığı şaşkınlığı programda tekrar anlatan Toroğlu canlı yayında kendisini tokatlayınca stüdyoda gülüşmelere sahne oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor