Erman Toroğlu çapkınlık turunda

 Erman Toroğlu, bayan arkadaşıyla alışveriş için tam adresindeydi. Kameranızı Her Zaman Yanınızda Taşıyın Hiçbir Şey Kaçırmayın"Evliyim ama tek eşli değilim" açıklamasıyla gündem yaratan futbol yorumcusu Erman Toroğlu, bayan arkadaşıyla alışveriş için tam

Erman Toroğlu çapkınlık turunda

 

Erman Toroğlu, bayan arkadaşıyla alışveriş için tam adresindeydi.

 

Kameranızı Her Zaman Yanınızda Taşıyın Hiçbir Şey Kaçırmayın"Evliyim ama tek eşli değilim" açıklamasıyla gündem yaratan futbol yorumcusu Erman Toroğlu, bayan arkadaşıyla alışveriş için tam adresindeydi

 

Futbol dünyasının renkli simalarından ve yaptığı keskin yorumlarla bilinen Erman Toroğlu, 'ofsayta' düştü. Eski hakem önceki gün Bitez'deki 'Çapkın Manav'dan bayan arkadaşıyla birlikte alışveriş yaparken görüntülendi. Çapkınlıklarıyla tanınan Toroğlu, bir dönem yaptığı "Evliyim ama tek eşli değilim. Eşim de bunu biliyor ama zaten aramız limoni" sözleriyle tepki çekmişti.

 

Gece kaçamaklarıyla da bilinen Toroğlu, önceki gün Bitez'deki Çapkın Manav'a alışveriş için gitti. Mini Cooper marka spor otomobille manava gelen Toroğlu, spor giyimiyle de dikkat çekti. Toroğlu alışveriş yaparken yanındaki kadın ise onu bekledi. Objektifleri farkeden ikili panik halinde manavdan uzaklaşırken ünlü yorumcu Erman Hoca, bu kaçamakla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

 

Daha önce de birçok kez çapkınlık yaparken görüntülenen Erman Toroğlu, bu kez gece kulübü yerine Çapkın Manav'da görüntülendi.

 

"TEK EŞLİ DEĞİLİM" AÇIKLAMASI

 

Mesut Yar'ın Star Tv'de yayınlanan "Mesut Yar'la Uyan Türkiye" programının konuğu ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, ilginç açıklamalarda bulunmuştu.

 

Gece gezmeyi sevdiğini belirten Toroğlu'nun "Bu programa katılmak için ilk kez gece 01.00'de yattım" diyerek hayıflanması dikkat çekmişti.

 

Magazin dünyasındaki ünlüleri de eleştiren Toroğlu "Aslında iki tarafda birbirini aldatıyor... Çoğunun yalan söylediğini düşünüyorum" dedi. Programa asıl damga vuran ise Yar ile Toroğlu arasındaki şu diyolog olmuştu:

 

Mesut Y: Tek eşli misin?

Erman T: Hayır değilim

Mesut Y: Bu gerçekten bomba.. Hayır derken tam olarak nasıl yani?

Erman T: Tek eşli değilim, ondan hayır diyorum.

Mesut Y: Yenge biliyor mu bunu?

Erman T: Biliyor da şu an biraz limoni bir durum var ortada..

Mesut Y: Evet sevgili seyirciler Erman Toroğlu tek eşli olmadığını açıkladı...

Erman T: Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bakıyorum da herkes oynuyor, alayı oynuyor...

Mesut Y: Beğendiğiniz kadın tipi?

Erman T: Mesela Ornella Muti'yi beğenirim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor