Ergun Penpe hedefi açıkladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, ''Önümüzdeki 2 maçı da kazanarak ilk yarıyı 20 puanla tamamlamak istiyoruz'' dedi. Penbe,yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarından oynayacakları Sakaryaspor maçı ha

Ergun Penpe hedefi açıkladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, ''Önümüzdeki 2 maçı da kazanarak ilk yarıyı 20 puanla tamamlamak istiyoruz'' dedi. 

Penbe,yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarından oynayacakları Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ve maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Sakaryaspor'un ligin alt sırasında puana ihtiyacı olan bir takım olduğunu ancak kedilerinin de puana ihtiyacı olduğunu belirten Penbe, şunları kaydetti: 
''Giresunspor'un ligde aldığı üst üste başarısız sonuçlar takımı moral ve motivasyon yönünden olumsuz etkilemişti. Başarı için bir hedef koyduk. Bunun doğrultusunda ben bu takımla mukavele imzaladım. İkinci yarıda çok daha iyi bir Giresunspor olacağını düşünüyorum. 2 maçımız kaldı, bir hafta da bay geçiyoruz. Yapacağımız nokta transferlerle çok daha iyi bir ikinci yarı geçireceğimize inanıyorum. İkinci yarı kafamızda düşündüğümüz şeylerin oluşması için puan kaybetmememiz gerekiyor. Önümüzdeki 2 maçı da kazanarak ilk yarıyı 20 puanla tamamlamak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor