Ergün Penbe geri döndü!

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresunspor’un teknik direktörlüğe Ergün Penbe getirildi.YARIN TAKIMININ BAŞINDA OLACAK Geçtiğimiz hafta Cengiz Demir’in ayrılmasından sonra antrenör arayışlarına başlayan Giresunspor yönetimi, hafta sonun

Ergün Penbe geri döndü!

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresunspor’un teknik direktörlüğe Ergün Penbe getirildi.

YARIN TAKIMININ BAŞINDA OLACAK
 
Geçtiğimiz hafta Cengiz Demir’in ayrılmasından sonra antrenör arayışlarına başlayan Giresunspor yönetimi, hafta sonunda yaptığı görüşmeden sonra eski Galatasaraylı Ergün Penbe ile anlaşmaya vardı. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, şunları söyledi: "Giresunspor’un başına bizim hedeflerimiz doğrultusunda yaptığımız görüşmeler sonunda Ergün Penbe ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladık, Ergün Penbe, yarın yeşil beşyazlı takımının başında olacak."
 
GALİBİYET TARAFTARLARA ARMAĞAN
 
Giresunspor’un zorlu Bandırmaspor deplasmanında takımın başında çıkan antrenör Mehmet Zengin ise aldıkları galibiyeti taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi. Mehmet Zengin, son haftalarda büyük şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:
 
"Üzerimizdeki bu şanssızlığı biran önce atmak istiyorduk. Bu nedenle hafta içinde çok çalıştık. Arkadaşlarım da sahada ellerinden geleni yaptı ve verdiğimiz görevlerini yerine getirdi. Sonunda da galip gelmeyi başardık ve çalışmalarımızın meyvelerini Bandırmaspor maçında topladık. Alınan bu galibiyeti Giresunspor taraftarına armağan ediyoruz."
 
HATAYSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI
 
Bandırmaspor’dan galibiyetle dönen Giresunspor, çarşamba günü sahasında oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanla başladı. Tesislerde Mehmet Zengin nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana Bandırmaspor maçında sol arka adalesinden sakatlanan Veysel Kılıç dışındaki tüm oyuncular katıldı. Veysel’in Hatay maçında oynayıp oynamayacağı ise çekilecek olan MR sonuçlarına göre belli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler