Eren Albayrak Orduspor'da!

Sezon başında Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Eren Albayrak kiralık olarak Orduspor'a gidiyor. Ligin ilk yarısında bordo-mavili forma altında bekleneni veremeyen Eren'in, ligin ikinci yarısında Karadeniz ekibinde kiralık olarak forma giyece

Eren Albayrak Orduspor'da!

Sezon başında Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Eren Albayrak kiralık olarak Orduspor'a gidiyor. Ligin ilk yarısında bordo-mavili forma altında bekleneni veremeyen Eren'in, ligin ikinci yarısında Karadeniz ekibinde kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.

Özellikle alt milli takımlarda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan “Giggs” lakaplı genç futbolcu sezon sonuna kadar Orduspor'a kiralık olarak verildi.

23 Nisan 1991 doğumlu Eren Albayrak, ligin ilk yarısında Trabzonspor A Takımı ile resmi maça çıkmazken 7 kez A2 maçına çıkıp 2 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler