Erdoğan'a boks eldiveni verdiler

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası şampiyonalarda başarılı olan sporcularımızı AK Parti Grup Toplantısı’nda onurlandırdı.AK Parti Grup Toplantısı’nın son bölümünde 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’na tam kadro olarak katılma hakkı elde eden ve son

Erdoğan'a boks eldiveni verdiler

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası şampiyonalarda başarılı olan sporcularımızı AK Parti Grup Toplantısı’nda onurlandırdı.

AK Parti Grup Toplantısı’nın son bölümünde 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’na tam kadro olarak katılma hakkı elde eden ve son olarak Dünya Kupası ikincisi olan Grekoromen Güreş Milli Takımı, olimpiyat oyunlarına 6 sıklette kota alan Boks Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda 20 madalya kazanan Halter Milli Takımı, Başbakan Erdoğan tarafından kürsüye çıkarıldı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile birlikte sporcularla tek tek yakından ilgilenen Başbakan Erdoğan, elde edilen başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şampiyon sporcularımızdan başarılarının devamını dileyen Erdoğan, milli boksörlerin hediye ettiği boks eldivenini giyerek objektiflere poz verdi.

Milli sporcularımız, milletvekilleri ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen Boks, Güreş Milli Takımı kafilelerinde şu isimler yer aldı:

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Dış İlişkiler Sorumlusu Bayram Altuğ; antrenörler Seyfullah Dumlupınar, Serkan Bal ve Mehmet Değirmenci; milli boksörler Ferhat Pehlivan (49 kg), Selçuk Eker (52 kg), Fatih Keleş (60 kg), Yakup Şener (64 kg), Adem Kılıç (75 kg) ve Bahram Muzaffer (81 kg).

Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Başkan Vekili Ahmet Tunç, Genel Sekreter Memet Açak, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çakır, Grekoromen Güreş A Milli Takım Teknik Direktörü M. Akif Pirim; milli güreşçiler Ayhan Karakuş (55 kg), Rahman Bilici (60 kg), Atakan Yüksel (66 kg), Şeref Tüfenk (74 kg), Selçuk Çebi (84 kg), Nazmi Avluca (84 kg),  Cenk İldem (96 kg) ve Rıza Kayaalp (120 kg).

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor