Erdoğan ile o gün ne konuşmuş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile UEFA Başkanı Michel Platini'nin AK Parti Genel Merkezi'nde yaptıkları görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı. Platini, Başbakan'ın kendisiyle Ankara'da iki gün önce yaptıkları görüşmede kulüplerin değil kişilerin ceza alması

Erdoğan ile o gün ne konuşmuş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile UEFA Başkanı Michel Platini'nin AK Parti Genel Merkezi'nde yaptıkları görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı.

 

Platini, Başbakan'ın kendisiyle Ankara'da iki gün önce yaptıkları görüşmede kulüplerin değil kişilerin ceza alması gerektiğini söylediğini açıkladı.

 

Platini bugün UEFA Genel Kurulu'nun ardından basının karşısına geçti ve önemli açıklamalar yaparak kamuoyunu aydınlattı.

Platini şunları söyledi: Ankara'da iki gün önce Başbakan Erdoğan'la görüştüm. Kendileri kişilerin işlediği suçlar nedeniyle tüzel kişiler ceza almamalı. Gerçek kişiler şike nedeniyle en ağır cezayı almalı dedi bana. Bugün dedikleriyle aynı şeyi ifade ettiler. 'Haklısınız' dedim.

 

Ancak sistem bu şekilde oluşturulmuş. On yıllardır böyle oluyor.

Disiplin Komitesi aslında bağımsız bir komite. On yıllardır bu şekilde çalışıyor. Bunun değişmesi imkansız" ifadelerini kullandı.

 

Başbakan Erdoğan ile Platini'nin bu görüşmesi ülke gündemine oturmuş özellikle Trabzonspor taraftarlarınca oldukça sorgulanmıştı.

 

Platini bu sözlerle o gün yaşananları anlatarak kamuoyunu aydınlatmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor