Erdoğan, Fener’i kurtarma peşinde mi?

UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı Disiplin kuruluna sevk etmesi üzerine başbakan Erdoğan iki kulübün ceza almaması ve şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmesini engellemek için yeniden çalışma başlatmaya hazırlanıyor.Günlerdir ülkede süren eylemlerin

Erdoğan, Fener’i kurtarma peşinde mi?

UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı Disiplin kuruluna sevk etmesi üzerine başbakan Erdoğan iki kulübün ceza almaması ve şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmesini engellemek için yeniden çalışma başlatmaya hazırlanıyor.

Günlerdir ülkede süren eylemlerin yanı sıra yoğun gündemini bir kenara bırakan Başbakan Erdoğan konu Fenerbahçe olunca yeniden kolları sıvadı.

Erdoğan bu konu ile ilgili olarak dün Rıdvan Dilmen ve Rüştü Recber ile gizli bir görüşme yaptı. 

Medya mensupları, Erdoğan'ın AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı, Gezi Parkı eylemcileri, TESK görüşmesine kilitlenirken, Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber'in dün sabah saat 10.30'da AK Parti Genel Merkezi'ne gittiği öğrenildi.

Partinin arka girişinden binaya giren Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber, Erdoğan'ın makam odasının bulunduğu 8. katta bir görüşme gerçekleştirdi. 30 dakika süren görüşmede; UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili verdiği kararların görüşüldüğü bildirildi.

Ayrıca Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemlerinde yer alan taraftar gruplarıyla ilgili üzüntüsünü de dile getirdiği öğrenildi. Bu arada Dilmen, şike sürecine ilişkin önceki gün de Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyaret etmişti.

Siz Kimin Başbakanısınız?

UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Disiplin Kurulu'na sevk ederken, Türkiye’de yine Fenerbahçe’yi kurtarma operasyonları yapılmaya başlandı.

Şike sürecini örtmek ve Trabzonspor’un mağduriyetini devam ettirmek bir yana, Ülke futbolunu uçurumdan aşağı atmak için  yapılan bu çalışmalar toplumun büyük kısmından tepki alıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ana muhalefet ve muhalefet liderleri Fenerbahçe aşklarını bu günlerde de devam edeceğe benziyor.

Ülke gündeminin çok yoğun olduğu bir dönemde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Erdoğan’ın Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber'in dün sabah saat 10.30'da AK Parti Genel Merkezi'ne kabul ederek uzun süre görüşmesi ise “Siz kimin Başbakanısınız” sorularını akla getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler