Erdal Atalay konuştu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trabzon Temsilcisi Erdal Atalay, "İstifam yönünde söylentiler olduğu gerçek dışı. Görevimin başındayım istifa etmiyorum" dedi.Atalay, istifa edeceği yönünde çıkan söylentilere ilişkin Haber61.net Haber Müdürü Batuhan Hazar

Erdal Atalay konuştu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trabzon Temsilcisi Erdal Atalay, "İstifam yönünde söylentiler olduğu gerçek dışı. Görevimin başındayım istifa etmiyorum" dedi.

Atalay, istifa edeceği yönünde çıkan söylentilere ilişkin Haber61.net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'a yaptığı açıklamada, "Benim istifa etmemin eğer Trabzonspor'a bir faydası varsa, Trabzonspor'u Federasyonun şampiyon yapacağını bilsem hemen istifa ederim. Ama görevimin başındayım.

Trabzonspor Kulübü Başkanı 'benim federasyonda temscilsim yok' dedi zaten dün akşam. Her platformda söylediği birşeydi bu.

Bizi Trabzonsporlu olarak kabul etmiyorlar onların görüşü ama ben Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Trabzonspor'un haklarını elimden gelen kadar da savunmakta görevliyim.

Maça gelirsek hakem maçı kötü yönetti. Trabzonspor ilk defa da hakem kararlarıyla maç kaybetmiyor tabiki bunlar çok geldi Trabzonspor'un başına. Dünkü olay da bunlardan biriydi" dedi.

Devamı sayfa 2'de

Atalay, TFF'den istifa etmeyeceğini belirterek, "Ben istifa etmeyeceğim. Benim istifa etmemin eğer Trabzonspor'a bir faydası varsa Trabzonspor'u Federasyonun şampiyon yapacağını bilsem hemen istifa ederim.

Bir kurul da Trabzonspor beni temsilci olarak kabul etmeyebilir TFF'yi de desteklemeyebilir o da kendi kararları.

Sporun içinde olan biriyim ben 1980 yılında ve değişik yıllarda Trabzonspor'da yöneticilik yaptım. İstifa etmem için bir neden yok ve istifa etmemin sorunu çözeceğine de inanmıyorum.

Federasyon içerisinde olacağım sürecede Trabzonspor'un haklarını savunmaya çalışacağım. Biz görevimizin başındayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor