Erdal Alkış TFF Başkan adayı

Türk-Hint İş Konseyi Başkanvekili Erdal Alkış, 27 Şubat'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.Düzenlediği basın toplantısında konuşan Alkış, ateşten gömlek olarak adledilen ve henüz İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talip ol

Erdal Alkış TFF Başkan adayı

Türk-Hint İş Konseyi Başkanvekili Erdal Alkış, 27 Şubat'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Alkış, ateşten gömlek olarak adledilen ve henüz İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talip olduğu Futbol Federasyon'u başkanlığına aday olduğunu ifade etti.

Futbol camiasının dışında bir isim olmadığını kaydeden Alkış, "Niçin aday oldunuz ?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Bu grift sistemde ille de spor camiasının içinden olmaya gerek yok. Bir sorun var. Bu sorunu çözmek için adayız. Biz dersimize iyi çalıştık. Bu görev layıkıyla talibimiz. Futbolda var olan problemleri çözmek için adayız.

Futbol yönetiminden kaynaklanan sorunlar var. Futboldaki yazılı ve kuraları hale getirirmeliyiz. Yine futbolumuzu denetleyen bir üst kurumun oluşması lazım."

"GÖMLEĞİ ZORLA GİYMİŞ OLDUK"
Bir gazecinin "Federasyon başkanlığı adaylığınız gündemde yoktu. Birden bire oldu. Sürpriz oldu" demesi üzerine Erdal Alkış, şunları söyledi:

"Bizim adaylığımız bugün konuşalan bir konu değil. Belki zamanı değil bugüne kadar bekledik. Gömleği zorla giymiş olduk."

Alkış, futbol camiasında herkese eşit mesafede olacağını vurgulayarak, "Bizce renklerin tamamen üstünün örtme vakti geldi. Hiçbir kulübe üye değilim. " dedi.

Yönetim kurulunda yer alacak isimlerin daha sonra açıklanacağını ifade eden Erdal Alkış, "TMSF ve BDKK gibi üst bir kurul oluşturmamız gerekiyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor