Engin Trabzonspor kampında

Trabzonspor'un yeni transferi Engin Baytar bordo mavili takımın Isparta'daki kampına katıldı.

Engin Trabzonspor kampında

Trabzonspor, geçen sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen, bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan orta saha oyuncusu Engin Baytar'la 3 yıllık anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibi, 26 yaşındaki futbolcu için 700 bin TL bonservis bedeli ödeyecek.

Bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener, oyuncunun bordo-mavili takımın Isparta Davraz'daki kampına katılacağını belirterek, "Gençlerbirliği ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Engin Baytar ile 3 yıllık anlaşmaya vardık.

Takımın Isparta Davraz'daki kampına katılacak. Yetenekli ve genç bir oyuncu, uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edeceğini inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. Engin, geçtiğimiz sezon da Trabzonspor'un gündemine gelmiş ancak daha sonra transferden vazgeçilmişti. Başarılı orta saha oyuncusu, Süper Lig'de bu sezon 23 maçta forma giydi ve 2 kez fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler