Engin Korukır transfer istiyor

 Teknik Direktör Korukır, “Biri stoper diğeri de ön libero olmak üzere 2 nokta transfer daha yapacağız” diye konuştu. 4 TRANFEER YAPTIK 2 TANE DAHA KALDIBank Asya Lig’in başlamasına yaklaşık 2 aylık bir sürenin olduğunu ve bu süreyi çok iyi değerlendirmek

Engin Korukır  transfer istiyor

 

Teknik Direktör Korukır, “Biri stoper diğeri de ön libero olmak üzere 2 nokta transfer daha yapacağız” diye konuştu.

 

4 TRANFEER YAPTIK 2 TANE DAHA KALDI

Bank Asya Lig’in başlamasına yaklaşık 2 aylık bir sürenin olduğunu ve bu süreyi çok iyi değerlendirmek zorunda olduklarının altını çizen Korukır, “Göreve geldiğimde 6 nokta transfer yapacağımızı söylemiştim. Bunlardan 4 tanesini aldık. Kazak kaleci David Loriya ile birlikte Orhan Ovacıklı, Kenan Aslanoğlu ve Onur Güney gibi çok önemli futbolcular kadromuza dahil oldu. Bunların hepsi iyi ve isabetli transferler. Şimdi bir stoper bir ön libero ile 2 nokta transfer daha yapacağız. Ayrıca, defansın sağına ve soluna alternatif oyuncu da alacağız. Önceliğimiz stoper ve ön liberoya banko olarak alacağımız isimler” dedi.

 

engin_korukir.jpg

RİZESPOR'UN KADROSU GENİŞ OLMALI

Şampiyonluk mücadelesi için kadronun geniş ve güçlü olması gerektiğini ifade eden Korukır, “Şimdi öncelikle 2 nokta transferi halletmemiz gerek. Şampiyonluk yarışı için tecrübeli bir stoper ve orta saha oyuncusu almak için çalışmalar sürüyor. Ön libero olarak alacağımız isim çok önemli olduğundan ince eleyip sık dokuyorum. Çünkü defansla forvet arasında köprüyü kuracak oyuncu istediğimden hata yapma şansımız yok. Çok koşan mücadele eden bir takım olacağımızdan orta sahadaki oyuncuların yükü çok ağır olacak. Stoper ve orta saha için birçok isim var. Ayrıca kulüpleriyle sorun yaşadıklarından boşa çıkacak futbolcularda var. Bu iki nokta transfer de acele etmeden en doğru ismi kadromuza dahil edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor