Engin Baytar'ın babası konuştu

G.Saray-Sivasspor maçında kaleci Milan Borjan'a kafa atıp kırmızı kart gören Engin Baytar'a babası sahip çıktı. Beyaz TV'ye konuşan Adnan Baytar, oğluna yapılan psikopat yakıştırmasına tepki göstererek, "Engin'in psikolojik tedavi alması gerektiğini savun

Engin Baytar'ın babası konuştu

G.Saray-Sivasspor maçında kaleci Milan Borjan'a kafa atıp kırmızı kart gören Engin Baytar'a babası sahip çıktı. Beyaz TV'ye konuşan Adnan Baytar, oğluna yapılan psikopat yakıştırmasına tepki göstererek, "Engin'in psikolojik tedavi alması gerektiğini savunanlar var. Böyle bir şeye ihtiyacı yok. Geçmişte bazı maçlardan önce tanıdığımız kişiler destek verdi. Ancak oğlum kesinlikle psikopat değil" dedi.
TOKAT BİLE ATMADIM

Engin'in hangi psikoloji ile o kafayı attığına anlam veremediğini belirten Adnan Baytar, şöyle konuştu: "G.Birliği'nden sorunlu ayrıldı ama Trabzon'da ne futbolcular, ne de Şenol Güneş ile bir problemi yoktu. Çok üstüne geldiler. Bir insana 40 gün deli derseniz o bile deli olur. Ben evlatlarımı dört dörtlük yetiştirdim. Bir tokat bile atmadım. Oğlum parasını faize bile yatırmaz. Engin 10 numara çocuktur."
OTOBAN TERAPİSİ!

Adnan Baytar, Sivasspor maçından sonra moral vermek için Engin'i aradığını belirterek, "Stres atmak için otobanda tek başına dolaştığını söyledi. Gördüğü kırmızı kartın üzüntüsünü yaşıyordu. Zorlu bir maraton öncesi böyle bir şey yaptığı ve derbide oynamayacağı için çok üzgün olduğunu söyledi. Telefonda ağladı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler