Engin Baytar öldü sandım

Haberi alan yönetici Abdürrahim Albayrak, bir an futbolcusunun öldüğünü zannetti. Sarı kırmızılılar panik içinde hastaneye koştu. Korkulan olmayınca herkes derin bir 'oh' çekti.Galatasaray, Engin Baytar’ın kazası ile sarsıldı. Moral bulmak adına annesinin

Engin Baytar öldü sandım

Haberi alan yönetici Abdürrahim Albayrak, bir an futbolcusunun öldüğünü zannetti. Sarı kırmızılılar panik içinde hastaneye koştu. Korkulan olmayınca herkes derin bir 'oh' çekti.

Galatasaray, Engin Baytar’ın kazası ile sarsıldı. Moral bulmak adına annesinin yanına Sakarya’ya gitmek için Fatih Terim’den izin alan Engin, önceki gece dönüş yolunda yaptığı kaza ile yürekleri ağza getirdi.

Kazayı ilk duyan yönetici Abdürrahim Albayrak idi. Ancak kısa sürede yayılan “Engin vefat etti” dedikodusu G.Saraylı yöneticilere ve teknik heyete büyük şok yaşattı… Futbolcunun hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi geldiğinde ise herkes derin bir oh çekti. İşte Engin Baytar’ın geçirdiği kazanın perde arkası…

Başka bir araç sıkıştırdı

FENERBAHÇE ile oynanan Süper Kupa finalindeki davranışları ve ardından aldığı 11 maçlık ceza ile zor bir dönem geçiren Engin Baytar, Fatih Terim’den izin alarak perşembe günü annesini görmeye Sakarya’ya gitti. Önceki gece de arkadaşının BMW markalı aracı ile 23:45 sularında da Sakarya’dan İstanbul’a dönüş için yola çıktı.

Araç, Tuzla’da bir arabanın kendilerini hatalı sollayıp sıkıştırması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Sarı kırmızılı futbolcunun arkadaşının kullandığı lüks otomobil taklalar atarak yolun kenarına savruldu...

Dedikodular hızla yayıldı

SAAT 00.30’da ise Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak’ın telefonu çaldı. Arayan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’dı. Ve konuşmaya başladı:

- Abdürrahim Bey iyi geceler. Engin Baytar Tuzla’da trafik kazası yaptı. Arabasının pert olduğu bilgisini aldık. Arkadaşlar arabadan Engin Baytar’ı çıkarmış.”

Bu sözlerle Abdürrahim Albayrak şoke oldu. Yaklaşık 10 saniye konuşamadı ve ilk anda Engin Baytar’ın öldüğünü zannetti. Futbolcunun ailesinden yayılan ‘vefat etti’ söylentisi de işe iyice tuz biber ekti.

‘Şoförü bile almadan yola çıktım’

“ENGİN’i hurdaya dönen aracın içinden vatandaşlar ve arkadaşlarımız çıkardı’ dediklerinde büyük endişe yaşadık. Futbolcumuzun akrabaları da o anda ‘vefat etti’ diye bir fısıltı yayınca resmen çıldırdım. Hasan Şaş ile beraber ilk anda büyük şok yaşadık. Allah’a şükür ki, kısa süre içinde bunun doğru olmadığını öğrendik. Ama o panikle şoförümü dahi almadan direksiyona geçtim. Hasan Hoca ile yolda nasıl gittiğimizi bilmiyorum. Deli gibi gittik.”

Bu arabadan sağ çıkmam bir mucize

“Bİr araba bizi sıkıştırdı. Kontrolü kaybedip taklalar attık. O arabanın içerisinden sağ çıkmamız bir mucize. İlk önce ben çıktım. Neler olduğunu anlayamadım. Yaralıydım ve ayakta durabilir miyim bilmiyordum. Ayakta durabildiğimi görünce arkadaşıma koştum. Ona ‘Nasılsın’ dedim. Daha sonra da ambulanslar geldi.’’

Albayrak ve Hasan Şaş da sabah saat 05.40’a kadar Engin’le kaldı. Günün ilk ışıkları ile evlerine dönen ikili öğleye kadar uyudu.

Engin şoku atlatabilmesi ve rahat dinlenebilmesi için evi yerine Florya tesislerine götürüldü.

HASTANEYE gittiklerinde kaza hakkında bilgi alan sarı kırmızılılar öncelikle futbolcularının hayati tehlikesinin olmadığını öğrenip rahat bir nefes aldı. Ardından Engin’in kazada kusuru bulunmadığını öğrendiler. Başka bir aracın hatalı sollaması üzerine otomobilin içine sıkışan Engin ve arkadaşları kazaya sebep olan aracın kaçtığını belirtip şikayetçi oldu. Emniyet yetkilileri aracın tespiti için kamera kayıtlarını inceleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler