Eneramo KAP'a bildirildi!

Transfer döneminin başlamasıyla spor sayfalarında adı  Trabzonspor ile anılan Eneramo'ya İstanbul yolu gözüktü. Trbzonspor'un yabancı kontenjanında yer açamadığı için kendisinden beklemesini istediği Eneramo Beşiktaş'la resmi görüşmelere başladı.Beşiktaş,

Eneramo KAP'a bildirildi!


Transfer döneminin başlamasıyla spor sayfalarında adı  Trabzonspor ile anılan Eneramo'ya İstanbul yolu gözüktü. Trbzonspor'un yabancı kontenjanında yer açamadığı için kendisinden beklemesini istediği Eneramo Beşiktaş'la resmi görüşmelere başladı.

Beşiktaş,  Sivasspor ile olan kontratı biten Nijeryalı golcü oyuncu Michael Eneramo ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İşte Beşiktaş'ın yaptığı açıklama: "Futbolcu Michael Eneramo'nun transferi için oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır."

Golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 39 maçta sahada yer alırken, 15 golün altına imzasını attı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor