En skorer o!

Antalyaspor ve Akhisar Belediye maçlarında toplam 3 gol atan yıldız futbolcu, bir anda takımın en skorer ismi oldu. Polonyalı futbolcu, Orduspor karşısında da Güneş’in en önemli kozu olacaktı. Ancak son taktik idmanda sakatlanınca maç kadrosuna alınmadı.

En skorer o!

Antalyaspor ve Akhisar Belediye maçlarında toplam 3 gol atan yıldız futbolcu, bir anda takımın en skorer ismi oldu. Polonyalı futbolcu, Orduspor karşısında da Güneş’in en önemli kozu olacaktı. Ancak son taktik idmanda sakatlanınca maç kadrosuna alınmadı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, sakatlığını hızlı atlattı. Hafta boyunca takımla çalışmalara katıldı. Adrian, bu akşamki maçla birlikte yeniden formasına kavuşacak. Şenol Güneş, Polonyalı yıldızı Marc Janko’ya yakın oynatacak. Geçtiğimiz hafta sonradan oyuna giren ve attığı 1 gol ve yaptığı 1 asistle birlikte galibiyetin mimarlarından olan Olcan Adın da yeniden ilk 11’e dönecek. Yerine görev yapan Emre’nin etkisiz kalmasıyla Halil Altıntop’a da ilk 11 yolu gözüktü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor