En sevilmeyen takım belli oldu!

İspanya'da AS gazetesinin anketinden, Real Madrid'e kötü haber çıktı. Gazetenin yaptığı İspanya Ligi'nin en sevilmeyen takımı anketinde beyaz-şimşekler yüzde 55 ile birinci oldu. Barcelona ise yüzde 40 ile ezeli rakibini ikinci sıradan takip etti. Real'i

En sevilmeyen takım belli oldu!
İspanya'da AS gazetesinin anketinden, Real Madrid'e kötü haber çıktı. Gazetenin yaptığı İspanya Ligi'nin en sevilmeyen takımı anketinde beyaz-şimşekler yüzde 55 ile birinci oldu. Barcelona ise yüzde 40 ile ezeli rakibini ikinci sıradan takip etti. Real'i en sevmeyen taraftar ise yüzde 94 ile Atletico Madrid oldu. En popüler takım anketinde ise Barcelona yüzde 41 ile ilk sırayı alırken takipçisi Real Madrid yüzde 34 ile ikinci sırayı elde etti. 
 
ATLETİCO MADRİD YÜKSELİŞTE 
 
Bu arada AS'ın anketinde son yıllarda önemli başarılara imzasını atan Atletico Madrid'in popülerliğinin arttığı görüldü. Araştırmada yüzde 21 popülerlik ile Arda Turan'ın ekibi üçüncü sırada yer aldı. Kırmızı-beyazlılar 2011'e göre yüzde 3 artış ile popülaritesi en fazla artan kulüp unvanını da elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor