En iyi çıkış yapan takım TS oldu

Bordo-mavililer deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen ligin ikinci yarısında topladığı 18 puanla en çok puan toplayan takım oldu.Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor 2-1 mağlup olan Trabzon

En iyi çıkış yapan takım TS oldu

Bordo-mavililer deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen ligin ikinci yarısında topladığı 18 puanla en çok puan toplayan takım oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da moralleri bozsa da Bordo-mavililer ligin ikinci yarısında en iyi çıkışı yapan takım olarak ilk sırada yer aldı.

Ligin ilk yarısında rakipleri haftada bir maç yaparken Trabzonspor ise Şampiyonlar Ligi maçları yüzünden 3 günde bir maç oynamanın verdiği tempo nedeniyle ilk yarıda istediği saha sonuçlarını alamadı. Bordo-mavililer ikinci yarının başlamasıyla birlikte rakipleriyle aynı şartlarda mücadele etmesiyle iyi bir çıkış yakalasa da Orduspor, Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor galibiyetlerinin ardından alınan şok Karabükspor yenilgisi Trabzonspor'un serisine son vermişti. Eskişehirspor,

Ankaragücü ve Burasspor galibiyetleriyle yeni bir seri yakalayacağı düşünülen Trabzonspor'un bu kez Medical Park Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyet bütün planları alt üst etti.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında oynadığı 17 maçta 24 puan toplayan Trabzonspor, ikinci yarının ilk 8.haftalık diliminde 18 puan topladı. İkinci yarıda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 18 puan toplayan Trabzonspor ikinci yarının en çok puan toplayan takımı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor