En büyük değişim kalede yaşandı

 Çaykur Rizespor'da en büyük değişim kalede yaşandı. Ramazan, Mehmet Ali ve Selçuk ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Kazak kaleci Davit Loriya ile birlikte Fırat Kocaoğlu'nun transfer ederken alt yapıdan da Yunus Kırtal'ı A takım kadrosuna aldı.  Lori

En büyük değişim kalede yaşandı

 

Çaykur Rizespor'da en büyük değişim kalede yaşandı. Ramazan, Mehmet Ali ve Selçuk ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Kazak kaleci Davit Loriya ile birlikte Fırat Kocaoğlu'nun transfer ederken alt yapıdan da Yunus Kırtal'ı A takım kadrosuna aldı. 
 
Loriya, Çaykur Rizespor'a transfer olmakla kariyerinde yeni bir sayfa açtığını söyledi. Süper Lige şampiyon olarak çıkmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını anlatan Loriya, "Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Mustafa Denizli'nin takıma gelmesi ayrı bir hava verdi. Kaleci antrenörümüz Zafer Öğer hocamız da bizi çok iyi çalıştırıyor. Herkes elinden geleni yapıyor. Sezon sonunda hedefimizi ulaşacağız" dedi. 
 
"KALICI OLACAĞIM" 
 
Takımın ikinci kalecisi Fırat Kocaoğlu ise, "Geçen sezon Kasımpaşa ile Süper Lig'e çıkma sevinci yaşadım. Şimdi bunu bir kez daha Çaykur Rizespor'da yaşamak en büyük arzum. Çaykur Rizespor'da kalıcı olmak istiyorum. Süper Lig'e çıktığımız zamanda da kalmak istiyorum" diye konuştu. 
 
Kulübün alt yapısından yetişen Emre ise, "Davit gibi kendini kanıtlamış çok iyi bir kaleci var. Hepimiz çok iyi çalışıyoruz. Zaten bu sezon en büyük değişiklik kalede oldu. Sadece bir mevkiinin başarısı koskoca bir takımı elbette kurtarmaz. Rizespor olarak her mevkiimizle başarılı olup Süper Lig'e çıkacağız" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor