En az yiyenle en az atan karşıkarşıya

 EN AZ GOL ATAN İLE EN AZ YİYEN...Süper Lig'in bu sezon en az gol yiyen takımı olan Trabzonspor, sezonun en az gollü takımı ile mücadele edecek. Süper Lig’in 10.haftası sonunda en az gol yiyen takım 7 kez ile bordo mavililer olmuştu. Akhisar Belediyespor

En az yiyenle en az atan karşıkarşıya

 EN AZ GOL ATAN İLE EN AZ YİYEN...

Süper Lig'in bu sezon en az gol yiyen takımı olan Trabzonspor, sezonun en az gollü takımı ile mücadele edecek. Süper Lig’in 10.haftası sonunda en az gol yiyen takım 7 kez ile bordo mavililer olmuştu. Akhisar Belediyespor da 10 haftada kaydettiği 6 golle ligin en az gol atan takımı konumunda bulunuyor.

 2 GALİBİYET DE DEPLASMANDA

 Süper Lig’de ilk kez mücadele eden Akhisar Belediyespor 10 haftada 2 galibiyet aldı. Ligin 9. haftasında Sivasspor’u deplasmanda 2-1 yenen Akhisar Belediyespor sezonun ilk haftasında Eskişehirspor’u deplasmanda 1-0 yenmişti. İki galibiyetini de deplasmanda alan yeşil-siyahlılar deplasmanda ise sadece 1 kez kaybetti.

 Akhisar Belediyespor deplasmanda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı ve sadece lider Galatasaray’a kaybetti. Topladığı 10 puanın 8’ini deplasmanda aldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor