'Emre'ye küfür bile etmedim'

Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu'nun ırkçı sözlerine hedef olduğunu söyleyen Didier Zokora, yeni bir açıklama daha yaptı: "Emre'ye küfür bile etmedim. Bireysel olarak hareket etmeyeceğim. Kulübümün tavrını bekliyorum." Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası

'Emre'ye küfür bile etmedim'

Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu'nun ırkçı sözlerine hedef olduğunu söyleyen Didier Zokora, yeni bir açıklama daha yaptı: "Emre'ye küfür bile etmedim. Bireysel olarak hareket etmeyeceğim. Kulübümün tavrını bekliyorum." Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası Emre Belözoğlu tarafından ırkçı sözlerle hedef alındığını açıklayan Didier Zokora yeni bir açıklama daha yaptı.

 

Emre'nin "Karşılıklı küfürleştik" açıklamasını yalanlayan Fildişi Sahilli oyuncu, "Ben Emre'ye küfür bile etmedim. Sadece tartıştık. Emre arkasını dönüp giderken, 'f...ing nigger' dedi. Bu bizler için çok ağır bir söz. Bunu basın toplantısında söylemem, herkesle paylaşmam gerekiyordu. Bu olayla ilgili olarak bireysel olarak hareket etmeyeceğim, kulübümün tavrını bekleyeceğim" dedi.

 

GÜRÜNTÜLER İSTENDİ

Öte yandan Trabzonspor kulübü de konuyla ilgili çalışma başlatma kararı aldı. Karadeniz kulübü Avrupa liglerinde benzeri davranışlara ne tür cezalar verildiğini araştırmaya başladı. Yayıncı kuruluştan da Emre'nin sarfettiği sözlerin yer aldığı görüntülerin istendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor