Emre'den Malouda yorumu!

Trabzonspor'un genç futbolcusu Emre Güral, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Emre, Derry City ile oynadıkları ilk maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, “O iki golü yemememiz lazımdı. Ama bunlar futbolda olan şeyler. Böy

Emre'den Malouda yorumu!

Trabzonspor'un genç futbolcusu Emre Güral, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Emre, Derry City ile oynadıkları ilk maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, “O iki golü yemememiz lazımdı. Ama bunlar futbolda olan şeyler. Böyle bir avantajlı skorla oraya gittiğimiz için memnunuz. Orada da iyi bir sonuç alıp turu geçmek istiyoruz” dedi.

Emre, forvet arayışlarından rahatsızlık duymadıklarını da vurgulayarak, “Bu bizi olumsuz yönde etkilemiyor. Herkes işini yapacak. Biz futbolcuyuz. Hepimiz sahada olmak istiyoruz. Bunun için hepimiz sahada kendimizi göstereceğiz. Kim gelirse gelsin Trabzonspor’a kimin faydası olacaksa, bundan memnun oluruz” dedi.

Emre, Malouda transferinin çok önemli olduğunu da ifade ederek, şöyle konuştu: “Malouda’nın tabi ki bize katkısı olacaktır. Dünya starı ve önemli başarılara imza atmış bir oyuncu. Biz çok memnunuz onun burada olmasından. Onun tecrübesinden çok şey öğrenebiliriz. Antrenmanlara katıldığı zaman bize çok faydalı olacaktır.”

Emre, bu sezon daha çok forma giymek istediğini de belirterek, “Benim hedefim sahada daha çok zaman geçirmek. Benim hedefim bu. Geçen sene tecrübe kazandım ama saha dışındaydım. Bu sene sahada olmak istiyorum. Gollerle kendime ve takıma katkı yapmak istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor