Emre Trabzonsporlu oldu

Trabzonspor'un Bucaspor'dan transfer ettiği Emre Güral, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen törenle kendisini Bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ Trabzonspor’un Bucaspor’dan transferi Emre Güral Bordo-mavi

Emre Trabzonsporlu oldu

Trabzonspor'un Bucaspor'dan transfer ettiği Emre Güral, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen törenle kendisini Bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ
 
Trabzonspor’un Bucaspor’dan transferi Emre Güral Bordo-mavili kulübün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen törenle 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Yönetin Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın geçen yıl Bucaspor’dan beri kendisini  takip ediyorduk. Bucaspor ile  karşılıklı anlaşarak emre kardeşimizi kulübümüze kazandırdık. İnşallah kulübümüze de çok büyük katkılar yapacağına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun dedi.

 

Emre Güral Her şey için teşekkür ediyorum küçüklüğümden beri hayallerin vardı buraya gelmek te hayallerimden biriydi bu büyük camiaya geldiğim için çok mutluyum takıma katkı sağlamak için geleni yapacağım. Hayallerimi gerçekleştirmek için trabzonspora gelmek benim için çok iyi oldu. Buradan çaha çabuk hedeflerime ulaşacağıma inanıyorum.

  Büyükaydın sorulan transfer sorusu üzerine "Şuanda bitmek üzere olan bir oyuncu transferimiz var. Yasn ile ilgili inşallah burada yine imza töreninden beraber olacağız biz bu işleri sağlam yapmak istiyoruz. Her şey bittikten sonra açıklamaları yapacağız. Biz yerli oyuncuları kadromuzda bulundurmak istiyoruz hocamızın da görüşü bu yönde genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz" dedi.
 
emre_imza.gif


emre_imza__.gif

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor