Emre Trabzon'dan tepki alınca...

Yaptığı itici hareketlerle, çirkefliklerle ve hatta Zokora'ya karşı yaptığı ırkçı saldırıyla  'kendini kanıtlamış' olan Emre Belözoğlu Trabzon'dan tepkiyi görünce geri adım attı ve rotasını değiştirdi.Başta Zokora'ya karşı yaptığı ırkçılık sebebiyle Trabz

Emre Trabzon'dan tepki alınca...

Yaptığı itici hareketlerle, çirkefliklerle ve hatta Zokora'ya karşı yaptığı ırkçı saldırıyla  'kendini kanıtlamış' olan Emre Belözoğlu Trabzon'dan tepkiyi görünce geri adım attı ve rotasını değiştirdi.

Başta Zokora'ya karşı yaptığı ırkçılık sebebiyle Trabzonlu ve Trabzonsporluların pek hoşlanmadığı Emre anne tarafından Trabzonlu olmasından dolayı Trabzon'da okul yapımına yardım etmek istemişti. Ancak geçmişi pek temiz görülmeyen Fenerbahçeli futbolcuya Trabzon'dan tepki gelince bu düşünceden vazgeçerek Antep'e okul yaptıracağını açıkladı.

Önceki gün Etiler’de görüntülenen Emre, “Valiliğe çok sayıda eposta ve başvuru gelmiş. İstenmediği için ben de vazgeçtim. Babamın memleketi Antep’e okul yaptıracağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor