Emre Trabzon'da yok!

Emre ile Cristian önce saha içinde, ardından soyunma odasında kapıştı. Çileden çıkan Aykut Kocaman, iki oyuncuyu da soyunma odasından kovdu. Kocaman'ın, Trabzonspor maçı öncesi Emre ve Cristian'ı kadro dışı bırakma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.Fen

Emre Trabzon'da yok!

Emre ile Cristian önce saha içinde, ardından soyunma odasında kapıştı. Çileden çıkan Aykut Kocaman, iki oyuncuyu da soyunma odasından kovdu. Kocaman'ın, Trabzonspor maçı öncesi Emre ve Cristian'ı kadro dışı bırakma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Fenerbahçe, Bursa'da kazanırken, Emre Bel-özoğlu ile Cristian Baroni'nin önce sahada, ardından soyunma odasında kapışması keyifleri kaçırdı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın ikinci yarıda Özer Hurmacı’nın yerine sahaya sürdüğü Cristian birkaç dakika sonra görev bölgesinde ciddi bir açık verdi. Bursaspor'un bu pozisyonda gole yaklaşması Emre'yi bir hayli öfkelendirdi.

Bienvenu oyuna girerken hışımla Cristian'ın yanına koşan Emre, Brezilyalı takım arkadaşına hatası nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Cristian'ın, Emre'ye yanıtı aynı sertlikte olunca ortam bir anda gerildi.
Sarı-lacivertli iki oyuncunun saha ortasında birbirlerinin üzerine yürümesi Aykut Kocaman'ı adeta çıldırttı. Kocaman büyük bir öfkeyle üzerinden çıkardığı montunu yedek kulübesine fırlattı. Tecrübeli hoca tartışma nedeniyle iki oyuncusuna da büyük tepki gösterdi.

Emre ile Cristian arasındaki tartışma soyunma odasında daha da alevlendi. İki oyuncu birbirlerinin üzerine yürürken, araya giren takım arkadaşları yumruklaşmayı son anda engelledi.

Para cezası da gündemde
Emre ile Cristian'ın bir kez daha kapışması Aykut Kocaman'ı çileden çıkardı. Sarı-lacivertli hocanın soyunma odasından kovduğu ikili, takımdan yarım saat önce kafile otobüsüne gitti.

Aykut Kocaman maçtan sonra soyunma odasında yaşananlarla ilgili birkaç gün içinde açıklama yapacaklarını söyledi. Kocaman'ın, Emre ve Cristian'ı kadro dışı bırakabileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler