Emre nerede kavga orada!

İzmir'de önceki gece işadamı İbrahim Görücüoğlu ile Ezgi Erez'in düğünü yapıldı. Düğüne, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, A Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Yardımcısı Okan Buruk, Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener, Göksel Gümüşdağ,

Emre nerede kavga orada!

İzmir'de önceki gece işadamı İbrahim Görücüoğlu ile Ezgi Erez'in düğünü yapıldı. Düğüne, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, A Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Yardımcısı Okan Buruk, Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener, Göksel Gümüşdağ, Arda Turan, Necati Ateş, Tümen Metin ile Demet Akbağ, Oktay Kaynarca, Ata Demirer, Sinem Kobal ve pek çok ünlü isim katıldı.

KÜFÜRLÜ SALDIRI

Düğünün ardından Emre Belözoğlu ile Abdullah Avcı, Okan Buruk, Mahmut Özgener, Göksel Gümüşdağ, Çorbacı İsmet Usta'ya gitti. Grup kalktığı sırada bir genç, "Ulan Türk futbolunu ne hale getirdiniz" diye bağırdı. Bunu duyan Belezoğlu çılgına dönerek gencin üzerine yürüyüp saldırdı. Yanındakilerin tuttuğu Belözoğlu ağza alınmayacak küfürler yağdırdı. Hırçın futbolcu çorbacıdan güçlükle çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor