Emre iddialı geliyor!

Geçen sezon hem Teknik Direktör Şenol Güneş hem de Tolunay Kafkas tarafından fazla şans tanınmayan 24 yaşındaki oyuncu Mustafa Akçay ile yeniden doğmak istiyor. Artık geçmişi unutup yeni bir sayfa açmayı planlayan Emre, "Yeni sezonda patlama yapacağım" id

Emre iddialı geliyor!

Geçen sezon hem Teknik Direktör Şenol Güneş hem de Tolunay Kafkas tarafından fazla şans tanınmayan 24 yaşındaki oyuncu Mustafa Akçay ile yeniden doğmak istiyor. Artık geçmişi unutup yeni bir sayfa açmayı planlayan Emre, "Yeni sezonda patlama yapacağım" iddiasında bulundu.
Geçen sezon 9 lig ve 3 kupa maçında forma giyen fakat gol atamayan yetenekli forvet, şans bulamamasında sakatlanmalarının da etken olduğunu belirtti. Emre, "Şu an lige hazırım. Sakatlığım geçti ve tatilde de ekstradan çalışıyorum. Umarım yeni sezonda her şey istediğim gibi gelişir ve ben de takımıma katkı sağlarım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler