Emre hangi Trabzonluyu beğeniyor

A Milli Futbol Takımımız'ın kaptanı Emre Belözoğlu gündemle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Emre Trabzonsporlu oyuncu Soner'i beğendiğini belirterek, Abdullah Avcı'nın kimi isterse onu oynatacağını söyledi. Emre, "Abdullah hoca kimi isterse onu oy

Emre hangi Trabzonluyu beğeniyor

A Milli Futbol Takımımız'ın kaptanı Emre Belözoğlu gündemle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

 

Emre Trabzonsporlu oyuncu Soner'i beğendiğini belirterek, Abdullah Avcı'nın kimi isterse onu oynatacağını söyledi. Emre, "Abdullah hoca kimi isterse onu oynatır. Burada benim irade ve isteğimin hiç bir önemi yoktur. Bunu aklı selim insanlar bilirler. Bütün oyuncular oynamak istiyor. Abdullah hoca hiç bir oyuncuyu ayırt etmeden herkesi çok sevdiğini bize hep söylüyor. A Milli takıma çağırılmak bile çok büyük bir şereftir.

 

Fotoğrafın büyüğüne baktığımız zaman hedef o çatı altında olmak en büyük hedeftir. Selçuk benim çok sevdiğim bir futbolcu. Çok iyi bir orta saha oyuncusu. Çok uzun süreler milli takıma hizmet edecektir.Şu an için Türkiye’de en beğendiğim futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak, Mehmet Topal ve Trabzonsporlu Soner" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler