Emre Güral Şenol Güneş'i zorluyor

Trabzonspor’un sezon başında Bucaspor’dan transfer ettiği Emre Güral, hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla ve attığı gollerle teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girmeyi başardı.Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 7 maçta sadece 6. kez fileleri h

Emre Güral Şenol Güneş'i zorluyor

Trabzonspor’un sezon başında Bucaspor’dan transfer ettiği Emre Güral, hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla ve attığı gollerle teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 7 maçta sadece 6. kez fileleri havalandıran Trabzonspor, Kazakistan’ın FC Okzhetpes takımı ile yaptığı dostluk maçında 6 gol birden bulması Beşiktaş maçı öncesi umut verirken, takımın genç oyuncularından Emre Güral’da performansıyla ve attığı gollerle teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girmeyi başardı.
 
Sezona gol yollarında yaşadığı sıkıntıyla giren ve oynadığı maçlarda sadece 6 gol atan Trabzonspor, Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılmasından sonra büyük umutlarla transfer ettiği Marc Janko’dan beklediği verimi henüz alamazken, Milli aradan istifade yaptığı iki hazırlık maçında FC Torpedo Kutaisi ve FC Okzhetpes maçlarında forma giyen ve attığı gollerle dikkat çeken Emre Güral, kadroya girmek için teknik direktör Şenol Güneş’i zorluyor.
 
Spor Toto Süper Lig’de 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın için kapılarını dış dünyaya kapadı.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş antrenmanları 5 gün önceden basına ve taraftara kapatırken, Güneş’in bu süre zarfından Milli Takımlar'da bulunan oyuncularının da dönmesiyle birlikte taktik çalışmalara ağırlık vermenin yanında psikolojik olarakta zorlu maça hazırlamaya çalışacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor